Pingping

De leerlingen van onze school betalen hun verbruik in het schoolrestaurant meteen met hun pingpingkaart. Leerlingen die hun eigen luchpakket meebrengen betalen het stoeltjesgeld met de kaart.
Om deze betalingen te kunnen uitvoeren moet vooraf geld gestort worden op de kaart.

Aanmelden pingping Wachtwoord vergeten

Hoe starten?

Bij inschrijving ontvangen alle leerlingen een ping-ping kaart met de bijhorende logingegevens.
Het is aangeraden het algemeen wachtwoord meteen te wijzigen. Hierdoor klikt u op de link 'wachtwoord vergeten' en vul daar je gebruikersnaam in PEGAvoornaam.naam

Hoe herladen?

  • Via overschrijving: schrijf het gewenste bedrag met de juiste gestructureerde mededeling.
    De gestructureerde mededeling is uniek voor uw kind en zo komt de storting automatisch op zijn/haar kaart terecht.

Rekeningnummer: BE13 7360 1479 9739
Begunstigde: Alfa-Zet Systems BVBA / Pegasus,
Herckenrodestraat 25, 3550 Heusden- Zolder

Gestructureerde mededeling niet vergeten! Overschrijvingen met geen of verkeerde gestructureerde mededeling worden automatisch terug gestort.
Uw kind kan enkel eten in het schoolrestaurant indien er geld op de kaart staat. U moet rekening houden met maximaal 5 bankwerkdagen na overschrijving vóór het geld op de kaart staat.

  • Online via de pingping website. Vul daar je gebruikersnaam PEGAvoornaam.naam en je wachtwoord in. Klik vervolgens op Top up balance, selecteer het gewenste bedrag en volg de instructies op het scherm
    Opgelet want er worden extra transactie kosten aangerekend.

Hoe je saldo en verrichtingen beheren?

Om je verrichtingen en saldo te beheren dien je te surfen naar de pingping website. Log aan met je gebruikersnaam en je paswoord. Klik op "Mijn transacties" voor een detail van je verrichtingen.

Wat te doen bij verlies van je kaart?

Laat in het OLC je kaart onmiddellijk deactiveren. Zo kan niemand nog betalingen doen met je kaart.
Een nieuwe kaart kost 6 euro.

Aanwezigheden schoolsecretariaat

Leerlingen die verplicht op school moeten eten krijgen automatisch een e-mail wanneer ze niet in het schoolrestaurant zijn.
Dit is een automatisch gegenereerd bericht die elke dag om 14u30 wordt verzonden. Gelieve dit bericht te negeren indien uw kind afwezig was door ziekte of met uw goedkeuren/medeweten.

Geld terugstorten

Online via depingping website. Vul daar jegebruikersnaam PEGAvoornaam.naam en je wachtwoord in. Klik vervolgens op refund.
De 5 euro kosten worden voor onze school niet aangerekend

Helpdesk

Nieuwe pingping kaart: In het OLC van 11u00-12u00 & 13u30-15u40
Wijzigen e-mailadres: (contact adres bij afwezigheden): Jos Rousseeuw |  Tel.: 059 242 821 | stuur een bericht via smartschool | stuur e-mail
Afwezigheden Restaurant Schoolrestaurant: Tine Dedeyne | Tel.: 059 242 810 | stuur een bericht via smartschool | stuur e-mail

Andere problemen of foutmeldingen: http://www.pingping.be/contact